Praktiska taklister för alla rum

När man gör om inomhus är det ofta de stora ytorna som man fokuserar mest på, som typ av golv, färg eller tapet på väggarna samt val av takpanel eller skivor. Något som också är mycket viktigt för helhetsintrycket är taklister. Oftast är taklister inte det första som man tänker på i ett rum, men det syns definitivt om taklisterna saknas. En taklist är till för att täcka det mellanrum eller den gräns som uppstår mellan väggen och taket.

Tapetavslut och ojämna takpaneländar döljs effektivt med en taklist. Det blir pricken över i när ett rum renoveras och ger ett elegantare, mer färdigt intryck. Taklister förhöjer utseendet i hela rummet. Beroende på rummets inredningsstil och den tidsepok som bostaden härstammar från finns det taklister i många olika stilar och utföranden att välja mellan.

Kvalitetslister lönar sig i längden.

Lister sitter ofta kvar länge i ett rum. Även om rummet tapetseras eller målas om brukar listerna ofta förbli desamma. De monteras bara bort tillfälligt och kan användas mycket länge.
Inredningsdetaljer som ska finnas kvar länge i bostaden är det värt att satsa lite extra på och välja en högre kvalitet som håller. Genom att köpa taklist från Ekenäs Hyvleri AB kan man som kund vara säker på att göra ett bra val när det gäller både stil och kvalitet.

Ekenäs Hyvleri vänder sig till både företag och privatpersoner, och säljer lister tillverkade av kvalitetsträ. Med en list i utmärkt trä går i princip hela längden på listerna att använda och spill på grund av undermåligt virke minimeras. I produktkatalogen från Ekenäs Hyvleri finns lister i både gammaldags och modern stil. Det går även att specialbeställa lister i samma unika stil som befintliga i ett gammalt hus där stilen ska bevaras.

Posted in Hem & Inredning | Comments Off on Praktiska taklister för alla rum